Nyheter 21 augusti 2019

Biträdande jurist inom rekonstruktion och obestånd

Till vår rekonstruktions- och obeståndsgrupp i Stockholm söker vi biträdande jurist som är genuint intresserad av att arbeta med obeståndsärenden; såväl nationella som internationella konkurser och företagsrekonstruktioner samt i övriga insolvensrelaterade frågor.

Våra konkursförvaltare, rekonstruktörer och likvidatorer är bland de främsta i Sverige och vår rekonstruktions- och obeståndsgrupp är topprankad av ledande rankningsinstitut. Vi söker dig som nyligen tagit juristexamen alternativt har gjort tingstjänstgöring.

Vem är du?
Vi söker dig som har något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna tingsmeriterad, inom området. Du har hög juridisk kompetens, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig
En trevlig arbetsplats belägen i centrala Stockholm med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter.

För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 20 september. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Birgitta Holmin, HR‑ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se. Vi tar inte emot några ansökningar via e-post.

Vi utvecklas gärna vidare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!