Karriär 15 februari 2021

Biträdande jurist med intresse för transaktionsjuridik

TJÄNSEN ÄR TILLSATT

Till vårt M&A-team i Stockholm söker vi biträdande jurist som vill arbeta med företagsöverlåtelser och utveckla specialistkompetens inom transaktionsjuridik. Du kommer huvudsakligen att biträda svenska och internationella klienter vid förvärv, försäljningar och investeringar, men även bistå klienter avseende bolagsrättsliga frågor, kommersiella avtal och löpande affärsjuridiska frågor.

På Wistrand bidrar alla medarbetare till en öppen, trevlig och inkluderande arbetsplats där vi välkomnar olika personligheter med en hög grad av individualitet. Vi ger varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och påverka sin karriärutveckling genom utbildning, stöd av handledare och tidig klientkontakt.

Vem är du?
Vi söker dig som har mer än tre års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av arbete med företagsöverlåtelser på affärsjuridisk advokatbyrå är särskilt meriterande. Du har hög juridisk kompetens och en affärs- och lösningsorienterad inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt.

ANSÖK HÄR >>

Skicka din ansökan senast den 10 mars 2021. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

 

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet.