Pressmeddelanden 11 mars 2021

Biträdande jurist med intresse för tvistlösning och arbetsrätt

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med mer än 200 anställda och kontor i Göteborg samt Stockholm. Vi har en stark ställning inom kommersiell tvistlösning och rankas regelbundet högt av internationella rankinginstitut. Vi biträder våra klienter i såväl svenska som internationella kommersiella tvister och har omfattande erfarenhet av tvister inom i princip samtliga branscher och verksamhetsområden.

På Wistrand bidrar alla medarbetare till en öppen, trevlig och inkluderande arbetsplats där vi välkomnar olika personligheter med en hög grad av individualitet. Vi ger varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och påverka sin karriärutveckling genom utbildning, stöd av handledare och tidig klientkontakt.

Till vårt kontor i Göteborg söker vi dig som vill kombinera kommersiell tvistlösning med arbetsrätt. I din roll som biträdande jurist i vår grupp kommer du bland annat att biträda klienter i svenska och internationella kommersiella tvister i domstol och skiljeförfaranden inom diverse olika branscher och områden. Du kommer inom arbetsrätten bl.a. att bistå med utredningar och rådgivning rörande exempelvis anställningar, omorganisationer, uppsägningar och arbetsmiljörättsliga frågor. Du kommer också att biträda vid MBL-förhandlingar och i arbetsrättsliga frågeställningar i samband med företagsöverlåtelser.

Vem är du?

Vi söker dig som är tingsmeriterad och som har något års erfarenhet inom arbetsrätt. Du har hög juridisk kompetens och en affärs- och lösningsorienterad inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 26 maj 2021. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske löpande.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Lundqvist, HR-ansvarig.

Välkommen till Wistrand!