Karriär 18 februari 2021

Biträdande jurist med intresse för tvistlösning och arbetsrätt

Till vårt kontor i Stockholm söker vi dig som vill kombinera kommersiell tvistlösning med arbetsrätt. Du kommer dels att biträda klienter i svenska och internationella kommersiella tvister i domstol och skiljeförfaranden, dels att bistå med rådgivning i arbetsrättsliga frågor rörande exempelvis upprättande av anställningsavtal och uppsägningar, biträde vid MBL-förhandlingar samt i samband med företagsöverlåtelser.

På Wistrand bidrar alla medarbetare till en öppen, trevlig och inkluderande arbetsplats där vi välkomnar olika personligheter med en hög grad av individualitet. Vi ger varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och påverka sin karriärutveckling genom utbildning, stöd av handledare och tidig klientkontakt.

Vem är du?
Vi söker dig som nyligen tagit juristexamen, alternativt har något års relevant arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av arbetsrätt är det meriterande. Du har hög juridisk kompetens och en affärs- och lösningsorienterad inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt.

ANSÖK HÄR >>

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2021. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR‑ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Välkommen till Wistrand!

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi har en stark ställning inom kommersiell tvistlösning och rankas regelbundet högt av internationella rankinginstitut. Vi biträder våra klienter i såväl svenska som internationella kommersiella tvister och har omfattande erfarenhet av tvister inom i princip samtliga branscher och verksamhetsområden.