Nyheter 27 oktober 2020

Biträdande jurist med intresse för tvistlösning till vårt kontor i Stockholm

TILLSATT

Wistrand är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom kommersiell tvistlösning som regelbundet rankas högt av internationella rankinginstitut. Vi biträder våra klienter i såväl svenska som internationella kommersiella tvister och har omfattande erfarenhet av tvister inom i princip samtliga branscher och verksamhetsområden.

Till vårt kontor i Stockholm söker vi dig som vill arbeta med kommersiella tvister. Du kommer i huvudsak att bistå svenska och internationella klienter med rättslig rådgivning relaterad till tvister, både utomprocessuellt och som ombud i domstol och skiljeförfaranden. Som biträdande jurist fyller du en viktig roll i verksamheten redan från din första arbetsdag, där du arbetar i nära samarbete med våra erfarna advokater för att leverera juridisk rådgivning av toppklass.

Vem är du?
Vi söker en driven och engagerad jurist med ett särskilt intresse för tvistlösning.

Du har sannolikt nyligen tagit din juristexamen eller avslutat din tingstjänstgöring och har mycket hög juridisk kompetens och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Vi värdesätter även din sociala kompetens högt.

Vi erbjuder dig
På Wistrand bidrar alla medarbetare till en öppen, trevlig och inkluderande arbetsplats och vi välkomnar olika personligheter och en hög grad av individualitet. Vi vill ge varje medarbetare förutsättningar att kontinuerligt utvecklas till sin fulla potential i sin yrkesroll. För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet att ta egna initiativ och få inflytande över sin arbetssituation och sin karriärutveckling.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 20 november 2020. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Ansök här

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.