Nyheter 8 maj 2019

Biträdande jurist med särskilt intresse för immaterialrätt och tvistlösning

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu dig som vill kombinera immaterialrätt med kommersiell tvistlösning. Du kommer i huvudsak att bistå klienter med löpande rådgivning i immaterial- och marknadsrättsliga frågor, såsom  granskning och upprättande av avtal, granskning av annonser samt utredningsarbete. Utöver detta kommer du även att biträda svenska och internationella klienter i immaterialrättsliga tvister samt övriga kommersiella tvister i domstol och skiljeförfaranden.

Vem är du?
Vi söker dig som är tingsmeriterad eller har något eller några års arbetslivserfarenhet av immaterial-, marknads-, IT- eller medierätt. Du har hög juridisk kompetens, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig
En trevlig arbetsplats belägen i centrala Stockholm med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter.

För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Ansökan
Vänligen skicka din ansökan senast den 24 maj 2019. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Vi vill gärna utvecklas ytterligare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!

ANSÖK HÄR