Nyheter 16 januari 2019

Biträdande jurist till entreprenad- och fastighetsrättsgruppen

Nu söker vi en biträdande jurist som är intresserad av att arbeta med fastighetsrelaterade frågor – med tonvikt på entreprenadrätt – på vårt kontor i Göteborg. Wistrands fastighetsjurister är bland de främsta i Sverige och vår fastighetsgrupp är topprankad av ledande rankningsinstitut så som The Legal 500 och Chambers. Här får du möjlighet att med hjälp av ett starkt och sammansvetsat team ta nästa, eller ditt första, steg i karriären!

Vi erbjuder dig
En trevlig arbetsplats belägen i centrala Göteborg med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Vem är du?
Du har hög juridisk kompetens och intresse för entreprenadrättsliga frågor. Du är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. För denna rekrytering värdesätts det om du har gjort tingstjänstgöring.

Skicka din ansökan snarast och senast den 18 februari 2019. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

ANSÖK HÄR >>

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eilert Andersson (partner) eller Tobias Svadling (advokat) som båda arbetar med entreprenad- och fastighetsrätt i Göteborg.

Vi vill gärna utvecklas vidare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!