Nyheter 15 januari 2019

Biträdande jurist till rekonstruktions- och obeståndsgruppen

Till vår rekonstruktions- och obeståndsgrupp i Göteborg söker vi nu ytterligare en biträdande jurist som är genuint intresserad av att arbeta med obeståndsärenden; såväl nationella som internationella konkurser och företagsrekonstruktioner samt i övriga insolvensrelaterade frågor. Våra konkursförvaltare, rekonstruktörer och likvidatorer är bland de främsta i Sverige och vår rekonstruktions- och obeståndsgrupp är topprankad av ledande rankningsinstitut. Vi söker dig som nyligen tagit juristexamen alternativt har gjort tingstjänstgöring.

Vi erbjuder dig
En trevlig arbetsplats belägen i centrala Göteborg med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Vem är du?
Du har hög juridisk kompetens och har god förståelse för ekonomiska frågor, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Skicka din ansökan snarast och senast den 18 februari 2019. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

ANSÖK HÄR >>

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Wistrand, partner och ansvarig för rekonstruktions- och obeståndsgruppen i Göteborg.

Vi vill gärna utvecklas vidare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!