Nyheter 25 januari 2019

Biträdande jurister till bolagsgruppen i Göteborg

Nu söker vi två biträdande jurister som är intresserade av att arbeta med bolagsrätt på vårt kontor i Göteborg. Wistrands M&A- och bolagsrättsjurister är bland de främsta i Sverige; här kommer du snabbt in i jobbet som bland annat består av kommersiell avtalsrätt och företagstransaktioner i en internationell miljö.

Vi erbjuder dig
En trevlig arbetsplats belägen i centrala Göteborg med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Vem är du?
Du har hög juridisk kompetens, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Skicka din ansökan snarast och senast den 24 februari 2019. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

ANSÖK HÄR >>

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johannes Wårdman, partner och gruppchef i bolagsgruppen i Göteborg.

Vi vill gärna utvecklas vidare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!