Nyheter 18 september 2020

Biträdande jurister till Tvistlösning och Arbetsrätt

Wistrand är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. Med kontor i Stockholm och Göteborg bistår vi klienter verksamma inom i stort sett alla branscher. Vi utvecklas ständigt och anställer varje år ett tjugotal nya medarbetare. Vi vill gärna växa tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med över 200 anställda och kontor i Göteborg samt Stockholm. Vi biträder regelbundet klienter i såväl svenska som internationella kommersiella tvister och har omfattande erfarenhet av tvister inom i princip samtliga branscher och verksamhetsområden. Wistrand biträder svenska och internationella företag med rådgivning inom hela det arbetsrättsliga området, inbegripet frågor kring skatt, pensioner och förmåner.

Till våra team i tvistlösning och arbetsrätt söker vi nu 1-2 biträdande jurister med ett par års erfarenhet från advokatbyrå eller domstol.

Vi erbjuder dig

En trevlig arbetsplats belägen i centrala Göteborg med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Vem är du?

Du har hög juridisk kompetens är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Ansök här

Skicka din ansökan senast den 30 november 2020. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e‑post.

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Marie Lundqvist HR-ansvarig, marie.lundqvist@wistrand.se.

Välkommen till Wistrand!