Nyheter 19 februari 2019

Biträdande jurister till tvistlösningsgruppen

Nu söker vi två biträdande jurister med tingsmeritering till vår tvistlösningsgrupp i Göteborg. Wistrand är en av Sveriges ledande byråer inom kommersiell tvistlösning. Vi biträder regelbundet klienter i såväl svenska som internationella kommersiella tvister och har omfattande erfarenhet av tvister inom i princip samtliga branscher och verksamhetsområden.

Vi erbjuder dig
En trevlig arbetsplats belägen i centrala Göteborg med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Vem är du?
Du har hög juridisk kompetens, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. För denna rekrytering är det meriterande om du har gjort tingstjänstgöring.

Skicka din ansökan snarast och senast den 18 mars 2019. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

ANSÖK HÄR >>

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mårten Hulterström, partner och gruppchef i tvistlösningsgruppen i Göteborg.

Vi vill gärna utvecklas vidare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!