Karriär Nyheter 30 januari 2020

Biträdande jurister till vårt bank- och finansteam i Stockholm

Till vårt bank- och finansteam i Stockholm söker vi biträdande jurister som vill arbeta med olika typer av finansieringar, t.ex. förvärvs-/projektfinansieringar och exportfinansieringar.

Du kommer huvudsakligen att biträda svenska och internationella banker, företag, fonder och andra institutioner med kvalificerad juridisk rådgivning i samband med finansieringar, men även att bistå klienter i frågor rörande bank- och bolagsrätt, kapitalmarknadsjuridik, kommersiella avtal samt löpande affärsjuridik.

Vi erbjuder dig
Kompetensutveckling i form av utbildning och handledarskap för att du ska nå din fulla potential som affärsjurist. Du kommer också att arbeta nära delägare och får därmed tidigt klientkontakt vilket ökar din affärsförståelse och stärker dig i konsultrollen.

Vem är du?
Vi söker dig som nyligen tagit din juristexamen och har ett särskilt intresse inom bank- och finans. Vi söker även dig som har några års erfarenhet från advokatbyrå, bank eller motsvarande och där arbetat med finansieringsjuridik. Du har hög juridisk kompetens, en affärs- och lösningsorienterad inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt.

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 19 februari 2020. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Har du frågor om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Välkommen till Wistrand!