Wistrand blir en del av den internationella advokatbyrån CMS

Wistrand påbörjar en spännande resa och går från att vara en av Sveriges ledande advokatbyråer till att bli en del av en av världens främsta. Genom att bli en del av CMS kan vi erbjuda dig en mer omfattande rådgivning såväl internationellt som nationellt.

Under det första kvartalet 2024 kommer vi att bli medlem i CMS och byta namn till CMS Wistrand.

Läs vår pressrelease här för att lära dig mer om CMS och Wistrand.

CMS

CMS är en global organisation av advokatbyråer som erbjuder affärsjuridisk rådgivning. Med över 80 kontor i mer än 45 länder och 5 800 jurister har CMS bred kompetens på såväl de lokala marknaderna som internationellt. Läs mer om CMS här.

Vi erbjuder dig global och lokal expertis

Vi vet att det kan vara utmanande att hantera gränsöverskridande affärer och komplex internationell lagstiftning, regler och tvister. Vi anser att det borde vara enklare och smidigare för dig som klient, och genom att gå samman med CMS kommer vi att kunna hantera dina lokala och internationella behov på ett sömlöst sätt.

”Att gå med i CMS, med dess unika struktur, är det optimala valet
för oss. Det säkerställer att vi kan fortsätta vara en självständig,
starkt lokalt förankrad byrå för våra svenska kunder samtidigt
som vi kan dra nytta av CMS:s globala expertis och nätverk.”

Maria Kosteska Fägerquist, styrelseordförande i Göteborg

Vi kan hjälpa dig inom nästan alla rättsområden och inom alla branscher, både lokalt och internationellt. Läs mer om våra kompetensområden här.

Vi hjälper dig

Letar du efter att expandera internationellt eller göra affärer i Sverige? Vi kan erbjuda dig högkvalitativa lösningar för dina specifika behov. Genom att gå med i CMS kommer vi att behålla vår djupa förståelse för den lokala marknaden med global översikt och räckvidd.

Kontakta Erik Ullberg och Niklas Alvestrand Körling vid frågor eller hitta relevanta kontakt här.