Nyheter 10 juni 2019

Wistrand söker ekonomiassistent

Till vårt kontor i Stockholm söker vi en ekonomiassistent. Är du nyutexaminerad inom ekonomi och har ett genuint intresse och god förståelse för ekonomi? Som ekonomiassistent på Wistrand erbjuds du en bred och varierad roll där du får en god inblick i byråns ekonomiarbete.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent arbetar du verksamhetsnära med olika ekonomirelaterade uppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår fakturering, påminnelser och indrivning av kundfordringar, betalningar samt att utföra jävs- och penningtvättskontroller. Vidare arbetar du med registrering av klienter och ärenden. I rollen kan dessutom övrigt ekonomiarbete förekomma.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Ekonomiprogrammet på gymnasiet alternativt eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Goda kunskaper i Officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderar din sociala förmåga och servicekänsla högt. Du tycker om att arbeta självständigt, men besitter även god samarbetsförmåga och trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med din kunskap och positiva energi. Som person är du noggrann, ansvarstagande och van att möta deadlines.

Rekryteringen sköts av rekryteringsföretaget Bravura så för frågor kring tjänsten eller information hur du ansöker klicka här.