Pressmeddelanden 11 september 2017

Johanna Bjärnemyr ny delägare på Wistrand

Johanna Bjärnemyr, ny delägare på Wistrand Advokatbyrå, förstärker Stockholmskontorets fastighetsgrupp. Johanna har omfattande erfarenhet inom fastighetsrätt med specialisering inom framför allt fastighetstransaktioner och hyresrätt.

– Vi är mycket glada över att Johanna har anslutit till oss. Rekryteringen av Johanna har stärkt vår position inom fastighetssektorn ytterligare och var ett viktigt steg i vår ambition att erbjuda byråns klienter den bästa kompetensen på marknaden, säger Fredrik Råsberg, Managing Partner på Wistrands Stockholmskontor.

Johanna Bjärnemyr började på Wistrand 21 augusti 2017 och kommer närmast från Advokatfirman Cederquist, där hon varit verksam inom dess kommersiella fastighetsteam.

– Jag har varit i kontakt med Wistrand vid ett flertal tillfällen och är nu glad över att vara en del av byråns framtid. Wistrands fullserviceerbjudande var en viktig anledning för mig i valet att ansluta till byrån. Tillsammans med fastighetsgruppen och mina kollegor inom övriga specialistområden såsom skatt, finansiering och miljö, ser jag fram emot att bidra till en fortsatt gynnsam tillväxt för en redan framgångsrik verksamhet, säger Johanna Bjärnemyr.

För mer information:
Fredrik Råsberg, Managing Partner
E: fredrik.rasberg@wistrand.se
T: +46 8 50 72 00 47
M: +46 709 50 72 47

Kontakt