Nyheter 25 november 2019

Juniora juristassistenter till vårt Stockholmskontor

Wistrand är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet.

Till vår nya roll som junior juristassistent söker vi dig som nyligen tagit din gymnasieexamen och vill prova på hur det är att komma ut i arbetslivet. Du kommer snabbt att bli en del av vår verksamhet och din uppgift blir i huvudsak att på olika sätt stötta juristerna i deras dagliga arbete. På Wistrand ger vi dig möjlighet att tillsammans med våra seniora assistenter arbeta med en rad olika uppgifter som t.ex. informationssökning, mötesplanering, dokumenthantering, resebokningar, kopiering m.m. Du behöver inga förkunskaper utan vi ger dig utbildning och vägledning på plats. Anställningen är tidsbegränsad till ett år.

Som person är du positiv, ansvarstagande och tycker om ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt så skicka in din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är den 29 december 2019.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta gärna Birgitta Holmin, HR‑ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Välkommen till Wistrand!