Nyheter 20 mars 2018

Juristassistent till Stockholmskontoret

Wistrand är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. Med kontor i Stockholm och Göteborg bistår vi klienter verksamma inom i stort sett alla branscher. Vi utvecklas ständigt och anställer varje år ett tjugotal nya medarbetare. Vi vill gärna växa tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!

Till Wistrand Advokatbyrå i Stockholm söker vi nu, för omedelbar anställning, dig som vill arbeta som juristassistent.

Arbetsbeskrivning:
Som juristassistent kommer du huvudsakligen att arbeta nära juristerna men även med övriga medarbetare i din verksamhetsgrupp. I rollen som juristassistent blir du en viktig del i teamet där du såväl internt som externt bistår klienter i deras affärsjuridiska ärenden från start till mål.

Bland dina arbetsuppgifter ingår:

  • ärendeuppläggning och jävskontroll,
  • textredigering och översättningar,
  • korrespondens på svenska och engelska,
  • skapande, formatering och redigering av avtal och andra dokument,
  • databassökningar,
  • kontakter med såväl svenska som utländska klienter och myndigheter samt
  • bistå med andra administrativa uppgifter som till exempel fakturering, rese- och mötesbokningar samt utläggshantering.

Din profil:
Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbete och som trivs i en organisation som präglas av högt tempo. Det är meriterande om du har arbetat som sekreterare/assistent inom advokatbranschen.

Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens, servicekänsla och samarbetsförmåga samt att du är noggrann, ansvarsfull och en duktig problemlösare. Vi ser framför oss att du har ett eget driv och vill leverera bästa möjliga service, samt att du är prestigelös, trivs i att arbeta i team och har god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt uttrycker dig obehindrat och professionellt i såväl tal som skrift. Du har stor erfarenhet av att arbeta i Officepaketet och kommer även att arbeta i byråns ärendehanterings- och ekonomisystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Vi ser fram emot din ansökan bestående av CV och personligt brev. Tillträde önskas så snart som möjligt, varför intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 20 april.

Ansök här

För frågor vänligen kontakta Birgitta Holmin på: +46 8 50 72 00 64