Karriär

Våra medarbetare utgör kärnan i vår verksamhet och vi är alltid intresserade av komma i kontakt med personer som delar våra värderingar. En viktig del av vårt löfte till våra medarbetare är tron på individen och att kunna erbjuda hen en plattform och arbetsmiljö att utvecklas i tillsammans med övriga kollegor.

I Stockholm har vi nu tillsatt sommarnotarietjänsterna.

Lediga Tjänster

TjänstPlatsAnsök senast
Erfaren juristassistentStockholm2022-10-21
EkonomiassistentStockholm2022-10-28
Biträdande jurist/advokat med intresse för transaktionsjuridik till GöteborgGöteborg2022-11-30
Konkursförvaltare till Wistrand i GöteborgGöteborg2022-10-01
Uppsatspraktik - StockholmStockholm2023-12-31
Spontanansökan - GöteborgGöteborg2023-12-31
Spontanansökan - StockholmStockholm2023-12-31
Plats
Stockholm
Ansök senast
2022-10-21
Plats
Stockholm
Ansök senast
2022-10-28
Plats
Göteborg
Ansök senast
2022-10-01
Plats
Stockholm
Ansök senast
2023-12-31
Plats
Göteborg
Ansök senast
2023-12-31
Plats
Stockholm
Ansök senast
2023-12-31

Jobba hos oss

Jurist

Wistrand är en affärsjuridisk fullservicebyrå och hos oss har du möjlighet att jobba med just det rättsområde som intresserar dig.

Som jurist ingår du i en eller flera verksamhetsgrupper med utgångspunkt i dina intressen, tidigare erfarenhet och byråns kompetensbehov. Utöver ett nära samarbete med medarbetarna i din verksamhetsgrupp kommer du även att arbeta i multidisciplinära team med byråns övriga jurister för att på så sätt tillhandahålla juridisk rådgivning som är skräddarsydd efter våra klienters behov.

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, dedikerad handledning och individuell karriärplan. Dessutom uppmuntrar vi egna initiativ för att du ska kunna bygga på dina kunskaper ytterligare men även för att bredda ditt nätverk. Samtliga biträdande jurister har en egen avsatt budget för just detta.

Vi värdesätter naturligtvis alla dina personliga egenskaper och meriter men lägger särskilt stor vikt vid din sociala kompetens, affärsmässiga förståelse och samarbetsförmåga.

Vi vill ge dig en plattform att utvecklas både som jurist och personligen, så att Wistrand därigenom kan utvecklas med dig.  

“Jag gillar att vi har tidig klientkontakt och tidigt får ansvar för byråns ärenden. ”

Tobias Svadling Advokat

Supportfunktion

Alla våra medarbetare är viktiga länkar som möjliggör för oss att kunna biträda våra klienter på bästa sätt. På Wistrand jobbar duktiga och dedikerade medarbetare som juristassistenter, ekonomer och redovisningsansvariga samt inom områdena IT, marknad- och kommunikation, utbildning, HR, kontorsservice, reception och konferens.

Oavsett vilken tjänst du har på byrån kommer du att jobba i nära samarbete med övriga medarbetare, varför vi värdesätter din sociala kompetens, initiativ- och samarbetsförmåga. Vi vill ge dig en plattform där du kan utvecklas, såväl i din profession som personligen.

“Jag gillar arbetsklimatet, det är alltid roligt att komma till jobbet.”

Christin Bäckman Marknadskoordinator


Studenter

Det personliga mötet utgör vårt bästa verktyg för att både identifiera och attrahera nya medarbetare till oss. Vid till exempel arbetsmarknadsdagar, studentevent och nätverksträffar får både vi och studenterna en möjlighet att skapa en kontakt och genomföra en ömsesidig så kallad ”due diligence”.

För dig som är intresserad av att lära känna oss bättre redan under studietiden erbjuder vi även sommarnotarieplatser, uppsatspraktik samt extraarbete i reception och bibliotek.

Kontakta gärna respektive kontors rekryteringsansvarig för ytterligare information om hur du kan vara en del av Wistrand under din studietid och därefter. Håll gärna även utkik bland våra utlysta tjänster här.

Uppsatspraktik

Hos oss har du möjlighet att göra tio veckors praktik i samband med att du skriver din uppsats eller ditt examensarbete. Praktiken gör du i en kompetensgrupp och du får en handledare som ansvarar för att du får stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter.

Vi tar emot ansökningar löpande. Ansök genom att skicka in cv, betyg samt personligt brev.

Sommarnotarie

Vi erbjuder ett sommarnotarieprogram för dig som har läst minst sex terminer på juristutbildningen och som vill delta i vårt dagliga arbete under sex veckor. Du blir introducerad i arbetet som jurist på en affärsjuridisk byrå, får god handledning och jobbar dagligen med erfarna jurister.

För våra sommarnotarier erbjuder vi kompetensutveckling i form av seminarier inom olika rättsområden. Anställningen pågår vanligtvis mellan mitten av juni till slutet av juli. Ansök genom att skicka in cv, betyg samt personligt brev.

 


Träffa oss


Kontaktpersoner

Maria Kosteska Fägerquist
Biträdande juristchef | Göteborg

Birgitta Holmin 
HR-chef / Kompetensutvecklingsansvarig | Stockholm