Nyheter 4 november 2015

Nionde årets Wistrand Women gästas av Martina Bonnier

För nionde året i rad bjuder Wistrand Advokatbyrå i Göteborg in till Wistrand Women, ett nätverk som syftar till att få fler kvinnor på chefspositioner och i styrelser.

2007 skapade Margareta Andersson och Anne-Marie Pouteaux, bägge delägare på Wistrand Advokatbyrå, nätverket Wistrand Women som ett forum för kvinnliga ledare i Västsverige. Årets upplaga, som går av stapeln på torsdag denna vecka, är den nionde i ordningen och Wistrand ser att intresset är fortsatt mycket stort.

– Efter så här många år vet vi att konceptet fungerar väldigt bra och så länge vi får ett så stort gensvar som vi får kommer vi att fortsätta. Vi försöker hitta nya, spännande ämnen och talare varje år. Allt i syfte att erbjuda en tilltalande inramning för vad vi hoppas att våra gäster ser som en värdefull mötesplats för erfarenhetsutbyte och kontaktskapande, säger Tove Andersson, delägare på Wistrand.

Stjärnspäckad talarlista
Wistrand Women har under åren gästats av ett antal välkända profiler, så som Kajsa Bergqvist och Mia Skäringer som talat på olika teman som exempelvis vikten att våga utmana sig själv eller att använda sina personliga kvaliteter i yrkeslivet. Årets talare är välkända modeprofilen Martina Bonnier, chefredaktör och modechef på tidningen Damernas Värld. Hon är dessutom författare till böckerna Fashionista, Obsession samt Martinas modevärld.

– Martina har en intressant profil och ett starkt varumärke. Hon vågar sticka ut och gå sin egen väg. I år har hon dessutom varit aktuell i samband med utställningen ”12 gökungar – ingen dussinsamling” på Hallwylska, där hon visat upp delar av sin väsk- och skosamling. Det ska bli väldigt intressant att få höra henne berätta om handväskans historia. Det är ju en accessoar som ofta väcker känslor, säger Ann Schröder, delägare på Wistrand.

För mer information
Tove Andersson, delägare, Wistrand Advokatbyrå
E: tove.andersson@wistrand.se
T: +46 31 771 21 74
M: +46 768 69 70 78