Nyheter 12 januari 2015

Nya delägare inom M&A respektive processrätt till Wistrand

Wistrand förstärker delägarkretsen i Göteborg med dels M&A-experten Vilhelm Nyström, dels processrättsexperten Johan Gregow. Vilhelm har sedan 2008 varit delägare på Delphi och Johan har sedan 2007 varit ansvarig för Ashursts processavdelning i Stockholm. Som tidigare meddelats inträdde också Maria Kosteska Fägerquist och Kristofer Selvin som delägare från och med årsskiftet.

Wistrand inleder jubileumsåret 2015 med att förstärka delägarkretsen i Göteborg med sammanlagt fyra nya delägare.

Vilhelm Nyström, 40 år, är specialiserad på M&A och bolagsrätt. Han kommer närmast från Advokatfirman Delphi i Göteborg, där han varit delägare.

Johan Gregow, 39 år, är specialiserad på domstolsprocesser och skiljeförfaranden. Han kommer närmast från Ashurst Advokatbyrå i Stockholm, där han ansvarade för byråns processavdelning.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Vilhelm och Johan till Wistrand. Det är särskilt glädjande att dessa framstående yngre advokater valt att ansluta sig till vårt team, säger Martin Wedén, Managing Partner på Wistrands Göteborgskontor.

– För mig som arbetar med transaktioner är valet av Wistrand med dess breda kompetens naturligt och jag ser fram emot att bedriva och utveckla min verksamhet vidare här, säger Vilhelm Nyström.

– Wistrand har en ledande verksamhet inom processrätt och dess starka team är en miljö som passar mig och mina klientkontakter mycket bra, säger Johan Gregow.

Som tidigare meddelats får Wistrand ytterligare två nya delägare från årsskiftet – Maria Kosteska Fägerquist och Kristofer Selvin. Maria Kosteska Fägerquist, 32 år, har arbetat på Wistrand sedan 2005 och är specialiserad inom processer, skiljeförfaranden och arbetsrätt. Kristofer Selvin, 40 år, har sedan han kom till Wistrand 2001 specialiserat sig inom miljö- & energirätt och bank & finans.

2015 fyller Wistrand 100 år och byrån siktar nu framåt mot nästa sekel.

– Vi har haft en mycket stark utveckling de senaste åren och ser fram emot ett spännande jubileumsår tillsammans med våra gamla och nya medarbetare och givetvis våra klienter, säger Martin Wedén.

För mer information:
Martin Wedén, Managing Partner, Wistrand Göteborg
E: martin.weden@wistrand.se
T: +46 31 771 21 88, +46 709 32 42 40