Nyheter 16 december 2019

Paralegal till vårt Göteborgskontor

Wistrand är en av Sveriges största advokatbyråer med 200 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg. Sedan 1915 har vi levererat affärsjuridisk rådgivning av högsta kvalitet till privata och offentliga aktörer i svenskt och internationellt näringsliv. Vi söker just nu en paralegal till vårt kontor i Göteborg.

Om tjänsten som paralegal
I din roll som paralegal på Wistrand kommer du att utföra administrativa arbetsuppgifter med legal inriktning. Till ditt ansvarsområde hör inledningsvis att hjälpa till med allt från upprättande och systematisering av processpärmar, göra rättsutredningar, bevaka fatalietider, säkerställa att handlingar, yttranden, inlagor och överklaganden kommer in i rätt tid, översätta juridiska texter m.m. När du blivit trygg med dina inledande arbetsuppgifter kommer du att få arbetsuppgifter inom andra rättsområden. Vi lovar en stimulerande arbetsmiljö och goda möjligheter till utveckling i din yrkesroll.

Vem är du?
Vi söker dig som är positiv, fylld av energi och redo att hjälpa oss att fortsätta växa. Du trivs med att jobba i ett litet team och mår bra i en flexibel och dynamisk miljö. Frågar man dina tidigare kollegor skulle de beskriva dig som en nyfiken, prestigelös men självgående och stresstålig medarbetare – en person som dessutom har förmåga att kombinera noggrannhet med effektivitet i sina utföranden.

Vi ser gärna att du har någon form av relevant eftergymnasial utbildning. Du är troligen paralegal idag eller har ett par års erfarenhet från liknande roller, men kan lika gärna komma direkt från utbildning som nyutexaminerad paralegal. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Är du nyfiken på att få veta mera om hur det är att arbeta på Wistrand? Se då till att skicka in din ansökan snarast och senast den 31 januari 2020.

Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

ANSÖK HÄR >>

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Johansson, paralegalchef i Göteborg.

Vi vill gärna utvecklas vidare tillsammans med dig.

Välkommen till Wistrand!