Student 19 november 2018

Sommarnotarie till Wistrands Göteborgskontor

Varje år anställer vi juridikstuderande som sommarnotarier till vårt Göteborgskontor. Genom notarieperioden vill vi ge dig som juriststudent en möjlighet att få en inblick i och prova på hur det är att arbeta som biträdande jurist på Wistrand.

Under din notarietid kommer du från första veckan att få delta aktivt i det dagliga juridiska arbetet, vare sig det rör sig om en rättsutredning, framtagande av ett avtalsutkast eller ett klientmöte. Som sommarnotarie får du en fadder som dels ser till att du får intressanta och relevanta arbetsuppgifter, dels stöttar i praktiska och sociala frågor.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid som sommarnotarie samt lära känna Wistrand, våra verksamhetsområden och oss som jobbar här, kommer arbetet i olika klientärenden varvas med såväl utbildning som sociala aktiviteter.

Vi hoppas du vill vara med och utvecklas samt växa professionellt under din tid som sommarnotarie hos oss, och vi ser fram emot att lära känna dig under den kommande sommaren.

Så söker du en tjänst som sommarnotarie
Ansökningsperioden till 2019 års sommarnotarieprogram går ut den 15 januari 2019. Intervjuer och rekrytering sker löpande så ansök gärna i god tid. För att kunna tillgodogöra sig uppgifterna vill vi att du ska ha läst minst sex terminer på juristlinjen. Du ansöker genom länken nedan; i ditt personliga brev får du gärna ange rättsområden som du skulle vilja testa på och fördjupa dig i under din sommar med oss.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Kosteska Fägerquist, delägare och biträdande juristchef i Göteborg.

ANSÖK HÄR

Vi ser fram emot din ansökan!