Pressmeddelanden 8 augusti 2012

Thorbjörn Hilleskog ny delägare på Wistrand

Wistrand fortsätter att växa med nya uppdrag och medarbetare.  Som ett led i byråns expansiva strategi har nu Thorbjörn Hilleskog rekryterats till byråns Malmökontor.

– Vi är hela tiden uppmärksamma på hur vi kan erbjuda våra kunder bästa möjliga expertis och stöd. Nu är vi mycket glada att välkomna Thorbjörn till byrån. Vi har följt varandra nära under åren och hans breda kunskap kompletterar oss väl, säger Lennart Olsson, delägare på Wistrand.

Thorbjörn Hilleskog kommer närmast från Advokatfirman NOVA och är främst verksam inom företagsöverlåtelser, entreprenadrätt och kommersiell avtalsrätt. Han företräder danska intressenter, innehar ett flertal styrelseuppdrag och är sedan lång tid tillbaka medlem av Företagarförbundets rådgivningspanel.

– Efter 23 år på NOVA känns det väldigt spännande att få bli en del av Wistrand. Jag upplever Wistrand som en stark byrå med höga ambitioner, och inte minst trevliga kollegor, säger Thorbjörn Hilleskog.

Ska växa sig större
Wistrand flyttade i juni till nya lokaler i den nybyggda stadsdelen Hyllie. Företagandet i Malmöregionen upplever en god tillväxt och Wistrand är inget undantag med sina expansiva planer.

– Flytten skapar förutsättningar för att växa, något vi planerar att göra med en dubblering av antalet jurister inom de närmaste åren, säger Lennart Olsson. Vårt mål är också att vara den bästa och mest inspirerande arbetsplatsen i branschen.

Även Wistrands Stockholmskontor har rekryterat nya delägare under året. I april började Nils Sköld och Håkan Lindgren, och för bara ett par veckor sedan kommunicerades rekryteringen av Niklas Körling.

För mer information:
Lennart Olsson, partner
E: lennart.olsson@wistrand.se
T: +46 40 669 71 18
M: +46 70 58 57 699

Kontakt