Nyheter 21 oktober 2020

Uppsatspraktik

Ska du skriva uppsats inom ramen för juristprogrammet och är nyfiken på hur det är att arbeta som affärsjurist? Då ska du söka uppsatspraktik hos oss.

Till vårt Göteborgskontor tar vi löpande emot uppsatspraktikanter som erbjuds möjlighet att arbeta i en av våra kompetensgrupper och bistå i pågående ärenden. Vilken grupp du ingår i beror på vilket ämne som din uppsats ska behandla samt vilket rättsområde som du är intresserad av att få en praktisk erfarenhet av.

Under din praktikperiod kommer du att få vara med och hjälpa våra jurister – och i förlängningen våra klienter – med olika typer av ärenden såsom att göra rättsutredningar och skriva PM, upprätta utkast på inlagor eller avtalsförslag, översättningar m.m. För att din praktikperiod ska bli så givande som möjligt tilldelas du en handledare som vägleder dig i det löpande arbetet och ser till att du välkomnas in på arbetsplatsen på ett bra sätt.

Om detta låter intressant får du gärna skicka in din ansökan nedan och ange då under vilken period du vill göra din praktik samt inom vilket område.

Välkommen till Wistrand!

Ansök här

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta:

Marie Lundqvist | Göteborg