Karriär 12 februari 2021

Vi söker biträdande jurister till vårt fastighetsteam

Till vårt fastighetsteam i Stockholm söker vi tre biträdande jurister som vill arbeta med allt från fastighets-M&A till olika typer av fastighetsprojekt, kommersiell hyresrätt, löpande fastighetsrättslig rådgivning samt fastighetsrelaterade tvister.

Vem är du?
Vi söker dig som nyligen tagit juristexamen eller har några års relevant arbetslivserfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå med ett stort intresse för fastighetsjuridik. Du har hög juridisk kompetens och en affärs- och lösningsorienterad inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt.

Ansökan
Skicka din ansökan senast den 10 mars 2021. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

>> ANSÖK HÄR 

 

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet.

Wistrand har en stark ställning på den svenska fastighetsmarknaden och har i många haft en ledande transaktionsvolym. Vi bistår svenska och internationella klienter vid samtliga typer av fastighetsrättsrelaterade ärenden såsom t.ex. ombildningstransaktioner, projekt och entreprenad och konsultjuridik inom byggsektorn, exploateringar, omstruktureringar och fastighetsrelaterade tvister.

På Wistrand bidrar alla medarbetare till en öppen, trevlig och inkluderande arbetsplats där vi välkomnar olika personligheter med en hög grad av individualitet. Vi ger varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och påverka sin karriärutveckling genom utbildning, stöd av handledare och tidig klientkontakt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR‑ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Välkommen till Wistrand!