Nyheter 5 maj 2022

Wistrand förlänger samarbetet med Volvo Car Scandinavian Mixed 2022

Den 9-12 juni spelas Volvo Car Scandinavian Mixed 2022 hosted by Henrik Stenson and Annika Sörenstam på Halmstad golfklubb.

I Volvo Car Scandinavian Mixed 2022, som är en tävling på DP World Tour, ska de bästa herrarna och de bästa damerna tävla gemensamt om en och samma prispott och pokal. Tävlingen är lanserad som världens första helt jämställda golftävling.

”Wistrand är stolta över att vara fortsatt samarbetspartner till Scandinavian Mixed. Wistrand strävar efter en långsiktigt lönsam verksamhet som genomsyras av en god balans mellan ekonomiskt, miljömässigt och socialt ansvarstagande. Därför är det naturligt för oss att vara en del av Volvo Car Scandinavian Mixed som inte bara samlar de bästa golfspelarna, utan som också tar tydlig ställning för jämställdhet och hållbarhet”, säger Lars Thunberg, Managing Partner Wistrand Göteborg.

”Vi är väldigt glad över att förlänga partnerskapet med Wistrand Advokatbyrå! Wistrand jobbar aktivt med sin värdegrund och genom partnerskapet med Volvo Car Scandinavian Mixed möjliggör detta ytterligare association till kärnvärden som jämlikhet och hållbarhet. Vi är stolta över att Wistrand väljer vår innovativa plattform för att stärka sina relationer till befintliga och nya kunder”, säger Claes Nilsson, VD på We Do Sports och initiativtagare till Volvo Car Scandinavian Mixed.

För mer information om Volvo Car Scandinavian Mixed, läs mer på https://www.volvoscandinavianmixed.se/

För mer information om DP World Tour, läs mer på https://www.europeantour.com/dpworld-tour/