Pressmeddelanden 26 november 2015

Wistrand har biträtt vid försäljningen av Min Friskvård

Wistrand har biträtt grundarna till Min Friskvård i samband med försäljningen av bolaget till ePassi.

Min Friskvård erbjuder ett enkelt betalsystem för skattefri motion och friskvård på den svenska marknaden. Min Friskvård grundades 2006 och har alltsedan dess förenklat administrationen av friskvårdsbidraget och hjälpt fler anställda till aktiviteter.

Min Friskvård blir genom överlåtelsen ett företag inom ePassi Group. ePassi är Finlands största aktör av betalsystem för personalförmåner och marknadsledande inom mobila betaltjänster för personalförmåner i Norden.

Teamet från Wistrand leddes av Johannes Wårdman (M&A).

För mer information:
Johannes Wårdman, Advokat
E: johannes.wardman@wistrand.se
T: +46 31 771 21 60
M: +46 70 937 92 68