Nyheter 5 juli 2018

Wistrand i Göteborg söker ekonomiassistent

Wistrand är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. Med kontor i Stockholm och Göteborg bistår vi klienter verksamma inom i stort sett alla branscher. Vi utvecklas ständigt och anställer varje år ett tjugotal nya medarbetare. Vill du bli vår nya kollega? Tillsam­mans med Oddwork söker vi nu en energisk och flexibel ekonomiassistent till vårt här­liga team i Göteborg!

Om tjänsten som ekonomiassistent
Som ekonomiassistent på Wistrand kommer du stegvis att växa in i din roll och ge­nom löpande kompetensutveckling kommer du inom några år att kunna utföra hu­vuddelen av ekonomiavdelningens arbetsuppgifter. Till ditt primära ansvarsområde hör inledningsvis klientadministration, jävs- och penningtvättskontroller, fakture­ring och betalningspåminnelser. Så snart du har lärt dig att hantera dessa områden kommer dina arbetsuppgifter att utökas med löpande redovisning och andra arbets­uppgifter på ekonomiavdelningen. Du kommer att ingå i ett team om fem personer som leds av företagets ekonomichef.

Vi söker dig som…
… är fylld av positivitet och energi och vill bli en del av ett starkt ekonomiteam! Du trivs med att jobba i ett mindre team och mår bra i en föränderlig och dynamisk miljö. Frågar man dina tidigare kollegor skulle de beskriva dig som en noggrann, strukturerad och stresstålig medarbetare – en person som dessutom har den ypper­liga förmågan att kombinera denna noggrannhet med effektivitet i sina utföranden. Du håller helt enkelt huvudet kallt även när temperaturen stiger omkring dig!

Vi söker dig som har läst ekonomiprogrammet på gymnasiet eller som har efter­gymnasial utbildning inom ekonomi. Du får gärna vara nyutexaminerad eller precis i början av din karriär. Ditt arbetssätt är proaktivt och med ditt siffersinne i kom­binat­ion med din problemlösningsförmåga kan du ge optimala lösningar på speci­fika ut­maningar. Samtidigt kan du känna dig trygg: detta är en ekonomiavdelning där medarbetarna finns till för att hjälpa varandra – alltid!

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Oddwork, du läser mer om tjänsten och hur du söker här.