Nyheter 18 maj 2018

Wistrand i Göteborg söker ekonomiassistent

Wistrand är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. Med kontor i Stockholm och Göteborg bistår vi klienter verksamma inom i stort sett alla branscher. Vi utvecklas ständigt och anställer varje år ett tjugotal nya medarbetare. Vill du bli vår nya kollega?

Om tjänsten som ekonomiassistent
Vi söker dig som vill ha en spännande och varierande roll som ekonomiassistent på en av Sveriges ledande advokatbyråer där du kommer att hantera ett brett spann av arbetsuppgifter. Inledningsvis kommer du att arbeta med löpande bokföring och redovisning, kund- och leverantörsreskontra samt avstämningar av balanskonton. Du kommer att få djup insyn i vår verksamhet och vi erbjuder en stor utvecklingspotential där du över tid kommer att lära dig nya områden inom ekonomi.

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du får gärna vara nyutexaminerad eller precis i början av din karriär. Som person är du noggrann, driven och positiv. Du har en entusiastisk inställning till att ta dig an nya arbetsuppgifter och en vilja att utvecklas i din yrkesmässiga roll. På ekonomiavdelningen arbetar vi som ett team och sätter högt värde på samarbetsförmåga eftersom tempot stundtals är högt, samtidigt behöver du ta ansvar för att driva ditt eget arbete. Du har goda kunskaper i Excel och pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder
I våra centralt belägna lokaler med härlig utsikt över Göteborg arbetar du på en ekonomiavdelning som drivs av vår ekonomichef. Avdelningen består av sex personer som brinner för siffror och arbetar med i stort sett alla på bolaget. Vår arbetsplats kännetecknas av kompetenta och trevliga medarbetare, produktivitet och högt tempo. Vi erbjuder dig en arbetsplats där gemenskap och trivsel värderas högt (titta gärna in på vårt instagram).

Ansökan
Om du vill bli vår nya kollega skickar du in din ansökan senast den 8 juni. Då intervjuer sker löpande ber vi dig dock skicka in dina handlingar snarast möjligt.

Ansök här.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson
Nina Levin