Nyheter 8 maj 2018

Wistrand i Göteborg söker jurist med erfarenhet av offentlig upphandling

Wistrand är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. Med kontor i Stockholm och Göteborg bistår vi klienter verksamma inom i stort sett alla branscher. Vi utvecklas ständigt och anställer varje år ett tjugotal nya medarbetare. Vi vill gärna växa tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!

Vill du bli vår nya kollega?
På Wistrand delar vi övertygelsen att lyhördhet och djup kunskap om våra klienters verksamheter och behov samt spetskompetens inom samtliga affärsjuridiska områden är nyckeln till långa och framgångsrika relationer.

Om tjänsten
I rollen som biträdande jurist har du förmånen att få arbeta i nära samarbete med ett team som erbjuder högkvalitativ juridisk expertis till klienter inom privat och offentlig sektor. Vi har nu behov av förstärkning särskilt inom området för offentlig upphandling där arbetet bl.a. inkluderar rådgivning till leverantörer och upphandlande myndigheter i samband med upphandling samt biträde vid överprövningar. I tjänsten kan även ingå arbete med andra rättsområden utifrån behov och det närmare innehållet i tjänsten utformas i samråd med dig. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stor utvecklingspotential.

Vem är du?
För denna tjänst söker vi en person som har erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling på t.ex. myndighet, bolag eller advokatbyrå och som är intresserad av att fortsätta utvecklas inom detta område i en rådgivarroll. Utöver offentlig upphandling ser vi gärna att du har intresse av att arbeta med närliggande frågor som t.ex. avtalsrätt, övrig offentlig rätt och konkurrensrätt.

Vi söker dig som har en genuin vilja att lösa juridiska utmaningar genom att tillhandahålla bästa möjliga rådgivning baserat på klientens behov. Vi förutsätter att du besitter hög juridisk och social kompetens. Du är affärsmässig och har pedagogisk förmåga. Vidare vill vi att du är nyfiken, ambitiös och uppfattas som pålitlig. Vi tror att du har en stark drivkraft att växa och utvecklas och inom byrån.

Vi erbjuder
I våra centralt belägna lokaler med härlig utsikt över Göteborg arbetar du i nära samarbete med likasinnade jurister som brinner för juridiken och mötet med människor. Vi erbjuder dig en mycket trevlig arbetsplats där gemenskap och trivsel värderas högt. Dessutom ges du möjlighet till en individuell utveckling av såväl dig själv som dina juridiska kunskaper.

Ansökan
Om du vill bli vår nya kollega skickar du din ansökan senast den 31 maj. Då intervjuer sker löpande ber vi dig dock skicka in dina handlingar snarast möjligt.

Ansök här.

Vi vill gärna utvecklas ytterligare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!

Kontaktperson
Nina Levin