Nyheter 9 november 2017

Wistrand nominerad till Sweden M&A Legal Adviser of the Year

I förra veckan offentliggjorde Mergermarket de nominerade till utmärkelsen som årets affärsjuridiska M&A-rådgivare i Sverige, och Wistrand är en av de sju nominerade. Övriga nominerade är Lindahl, DLA Piper, Freshfields Bruckhaus Deringer, Mannheimer Swartling, Vinge och White & Case. Vinnaren utses vid European M&A Awards i London den 7 december.

 

Nomineringarna samt utnämnandet av den slutgiltiga vinnaren baseras bland annat på antalet genomförda transaktioner och dess värde. Även den strategiska, komplexa och innovativa nivån på transaktionerna ingår som kriterier i den bedömning som en oberoende expertjury gör. Juryn består av M&A-experter från större europeiska bolag och investmentbanker samt av analytiker från Mergermarket. Läs mer om nomineringen här.

Mergermarket är ett oberoende analysföretag som sammanställer statistik över fusioner och förvärv. Under förra veckan presenterade Mergermarket även sin sammanställning för årets tre första kvartal, där Wistrand ligger på plats 4 i antalet genomförda transaktioner på den svenska marknaden. Läs den fullständiga rapporten här.

För mer information:
Henrik Aurelius, Marknads- och kommunikationschef
E: henrik.aurelius@wistrand.se 
D: +46 8 50 72 00 56
M: +46 709 50 72 56