Student 30 september 2013

Wistrand ny huvudsamarbetspartner till Juridiska Föreningen vid Stockholms universitet

I samband med terminsstarten går Wistrand in som ny huvudsamarbetspartner till Juridiska Föreningen vid Stockholms universitet. Sedan ett antal år tillbaka arrangerar Wistrand en casetävling vid universitetet och nu fördjupar alltså Wistrand och Juridiska Föreningen sitt samarbete ytterligare.

Efter några års nära samarbete genom JD Career Week och en casetävling för juridikstudenter har Wistrand och Juridiska Föreningen vid Stockholms universitet nu tecknat avtal som innebär att Wistrand blir huvudsamarbetspartner till föreningen.

Juridiska Föreningen är en fristående ideell organisation som själva och tillsammans med sina samarbetspartners arrangerar olika typer av events, föreläsningar och studiebesök för juridikstudenter.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att inleda samarbetet med Juridiska Föreningen och hoppas att vi kan bidra med nya tankar och idéer. Vi vet, av erfarenhet bland annat från våra casetävlingar, att många studenter saknar praktiska moment och önskar en större koppling till yrkeslivet. Här finns mycket att göra och det ska bli väldigt spännande att få bidra till detta, säger Fredrik Råsberg, Managing Partner på Wistrands Stockholmskontor.

Samarbetet inleddes i september 2013.

För mer information:
Fredrik Råsberg, Managing Partner
E-post: fredrik.rasberg@wistrand.se
Tel: +46 8 50 72 00 47

Kontakt