Nyheter 3 februari 2020

Wistrand partner till Återvinningsgalan för elfte året i rad

I förra veckan ägde Återvinningsgalan återigen rum på Berns i Stockholm. För elfte året i rad prisades innovationer, investeringar, personliga insatser och/eller produktförbättringar i återvinningsbranschen.

Rudolf Laurin från Wistrand delade ut specialpriset som i år gick till , SIPTex med motiveringen; Projektet SIPTex, för automatiserad sortering av textil som lämnas till återvinning, står redo att 2020 ta steget till nästa storskaliga nivå inom ett område som blir allt mer aktuellt.

Wistrand Advokatbyrå har stått som kategoripartner till Återvinningsgalans specialpris sedan galan startade. Priset går till ”det företag eller den person som på ett enastående och förtjänstfullt sätt verkat för att lyfta fram svensk avfalls- och återvinningsindustri till världsledande och satt fokus på svenskt kunnande inom detta område såväl nationellt som internationellt”.

Även i år anordnade Wistrand tillsammans med Recycling föreventet Executive Forum. Temat i år var Plast och frågor kring återvinning, pant och andra initiativ kan bidra till en mer miljövänlig hantering av plast.

Läs mer på Recyclings hemsida om både Executive Forum och galan.