Nyheter 19 april 2016

Wistrand rekryterar internationell M&A-expert

Wistrand stärker sin position inom M&A då Sascha Schaeferdiek ansluter till byrån. Sascha kommer närmast från G Grönberg Advokatbyrå där han varit delägare sedan 2002.

Sascha tillträder den 2 maj och bidrar med stark kompetens inom M&A, bolagsrätt och offentlig upphandling. Han har särskild expertis inom rådgivning till företag från Tyskland, Österrike och Schweiz i gränsöverskridande transaktioner med Sverige. Sascha är utbildad i Tyskland och Sverige och arbetade 1997-1999 på Mannheimer Swartling Advokatbyrå. Han har därefter varit verksam vid G Grönberg Advokatbyrå.

– Vi är väldigt glada att få välkomna Sascha till byrån. Han har arbetat med svenska och internationella transaktioner i 20 år och har därmed en mycket bred och spännande kompetens som kommer att förstärka vårt redan framgångsrika M&A-team. Tyskland är en av Sveriges viktigaste handelspartners, och tillsammans med Sascha hoppas vi ytterligare kunna stärka vår position inom M&A-marknaden för tyska investeringar i Sverige, säger Fredrik Råsberg, Managing Partner på Wistrand.

För mer information:
Fredrik Råsberg, Managing Partner
E-post: fredrik.rasberg@wistrand.se
Tel: +46 8 50 72 00 47
Mobil: +46 709 50 72 47