Nyheter 14 oktober 2013

Wistrand rekryterar ny delägare

Wistrand fortsätter att växa med en stark rekrytering inom Corporate/M&A och kapital-/aktiemarknadsrätt till byråns Göteborgskontor. Mathias Hansson kommer närmast från Ashurst, där han arbetat vid byråns London- och Stockholmskontor i totalt sju år.

– Det senaste året har varit väldigt intensivt med många stora uppdrag och vi har rekryterat ett antal jurister för att möta efterfrågan. Vi har sett ett behov av att förstärka ytterligare inom just Corporate/M&A och även kapital- och aktiemarknadsrätt.

Mathias Hanssons bakgrund och erfarenhet från London är förstås särskilt värdefull. Vi är väldigt glada över att få välkomna honom till vårt team, säger Martin Wedén, Managing Partner vid Wistrands Göteborgskontor.

Utöver Corporate/M&A och kapital- och aktiemarknadsrätt har Mathias Hansson stor erfarenhet av internationella transaktioner inom framför allt shipping och den finansiella sektorn. Han är rankad av de internationella rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500 inom Corporate/M&A, Capital Markets och Shipping.

– Wistrand är en av Sveriges absolut främsta fullservicebyråer och har uppvisat en mycket stark utveckling de senaste åren. Det ska bli väldigt spännande att få vara med att fortsätta föra byrån framåt, säger Mathias Hansson som nu finns på plats hos Wistrand.

För mer information:
Martin Wedén, Managing Partner
E-mail: martin.weden@wistrand.se
Tel: +46 31 771 21 88
Mobil: +46 709 32 42 40

Kontakt