Nyheter 28 mars 2012

Wistrand rekryterar nya delägare

Wistrand rekryterar två nya delägare, Nils Sköld och Håkan Lindgren. Vidare anställs Joakim Johansson och Peter Sandberg. Samtliga kommer närmast från Kilpatrick Townsend.

– Wistrand har, trots en lågkonjunktur, haft en stark utveckling de senaste åren. Nyrekryteringen är ett viktigt steg i vår fortsatta satsning framåt, helt i linje med vår tillväxtstrategi och våra mål. Dessutom stärker vi vår position som en ledande fullservicebyrå i Sverige, säger Fredrik Råsberg, managing partner på Wistrands Stockholmskontor.

Håkan Lindgren är främst verksam inom bank och finans och har varit ansvarig för Kilpatrick Townsends Bank- och Finansgrupp i Sverige. Nils Sköld är en nationellt och internationellt erkänd expert inom fastighetstransaktioner och skatterätt. I samband med övergången anställs även Joakim Johansson och Peter Sandberg.

– Nils och Håkan har en mycket stark ställning i branschen och även Joakim Johansson och Peter Sandberg är erkänt duktiga jurister med specialisering inom framför allt fastighetstransaktioner, finansiering och skatt. Vi är väldigt glada över att ha knutit samtliga till Wistrand, säger Fredrik Råsberg.

– Vi upplever Wistrand som en dynamisk byrå med en spännande tillväxtstrategi. Byrån har höga ambitioner och ett starkt erbjudande inom alla affärsjuridiska områden. Det känns väldigt spännande att bli en del av den satsning som Wistrand gör, säger Nils Sköld och Håkan Lindgren.

För mer information:
Fredrik Råsberg, Managing Partner, Wistrand Advokatbyrå
E-post: fredrik.rasberg@wistrand.se
Tel: +46 8 50 72 00 47
Mobil: +46 709 50 72 47

Kontakt