Nyheter 21 september 2018

Wistrand i Göteborg söker biträdande jurister

Vill du bli vår nya kollega?
Wistrand är en av Sveriges största och ledande advokatbyråer med 190 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg. På Wistrand delar vi övertygelsen att lyhördhet och djup kunskap om våra klienters verksamheter och behov samt spetskompetens inom samtliga affärsjuridiska områden är nyckeln till långa och framgångsrika relationer. Vi söker kontinuerligt nya kollegor. Just nu söker vi två biträdande jurister, en nyutexaminerad och en med tidigare erfarenhet av immaterialrätt eller IT-rätt.

Om tjänsten
I rollen som biträdande jurist har du förmånen att få arbeta i nära samarbete med vårt affärsinriktade team som levererar kvalitativ juridisk expertis till klienter inom främst näringslivet. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stor utvecklingspotential.

Vem är du?
För båda roller söker vi dig som har en genuin vilja att lösa juridiska utmaningar genom att tillhandahålla bästa möjliga rådgivning baserat på klientens behov. Du ska vara nyfiken och ambitiös. Vi förutsätter också att du besitter hög juridisk kompetens, affärsmässighet, pedagogisk förmåga och inte minst social kompetens. Vi tror att du uppfattas som pålitlig och att du har en stark drivkraft att utvecklas inom byrån.

För den ena tjänsten värdesätter vi något eller några års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom framförallt immaterialrätt eller IT-rätt från advokatbyrå, bolag eller annan organisation.

Vi erbjuder
I våra centralt belägna lokaler med härlig utsikt över Göteborg arbetar du i nära samarbete med likasinnade jurister som brinner för juridiken och mötet med människor. Vi erbjuder dig en mycket trevlig arbetsplats där gemenskap och trivsel värderas högt. Dessutom ges du möjlighet till en individuell utveckling av såväl dig själv som dina juridiska kunskaper.

Ansökan
Om du vill bli vår nya kollega skickar du din ansökan senast den 31/10. Då intervjuer sker löpande ber vi dig dock skicka in dina handlingar snarast möjligt.

Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av. Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-koordinator Nina Levin på nina.levin@wistrand.se.

Ansök här >>

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt