Nyheter 18 april 2019

Wistrand söker M&A-jurist

Till vårt M&A-team i Stockholm söker vi en biträdande jurist som vill arbeta med företagsöverlåtelser och utveckla sina färdigheter inom projekthantering, taktisk förhandling samt spetskompetens som transaktionsjurist.

Du kommer huvudsakligen att biträda svenska och internationella klienter vid förvärv, försäljningar och investeringar inom en rad olika branscher. Utöver transaktionsjuridik kommer du även att bistå klienter med bolagsrättsliga frågor, kommersiella avtal och löpande affärsjuridiska frågor.

Vi erbjuder dig
En trevlig arbetsplats belägen i centrala Stockholm med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter.

För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Vem är du?
Vi söker dig som har något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna tingsmeriterad, inom området. Du har hög juridisk kompetens, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Ansökan
Skicka din ansökan senast den 8 maj. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Vi vill gärna utvecklas vidare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!

ANSÖK HÄR.