Nyheter 5 juni 2019

Wistrand söker marknadskoordinator

Till vårt kontor i Stockholm söker vi en marknadskoordinator. Tjänsten är ett vikariat under ca ett år med start så fort som möjligt. Du kommer att ha en central roll i alla delar som rör byråns marknads- och kommunikationsarbete. Ditt arbete har stor betydelse för vår fortsatta utveckling och för att bibehålla vår ledande position på marknaden.

Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att utveckla och underhålla Wistrands varumärke, omvärldsbevakning, projektledning av olika typer av event, kontakt med externa leverantörer, framtagande av marknads- och informationsmaterial, publicering på hemsida, intranät och  sociala medier, employer branding m.m.

Vem är du?
Har du siktet inställt på målet, är du en serviceinriktad och engagerad lagspelare? Är du noga med att leverera i tid och med hög kvalitet? Vi söker en person som är handlingskraftig, kan ha många bollar i luften och är prestigelös. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din sociala kompetens och positiva personlighet.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller motsvarande. Du bör ha minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från en marknads- eller kommunikationsavdelning, PR- eller reklambyrå.

Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Du behärskar Microsoft Office-paketet och framförallt PowerPoint väl. Du har en känsla för bild och form och goda kunskaper i Adobe InDesign, Photoshop och gärna erfarenhet av B2B.

Vi erbjuder dig
En trevlig arbetsplats belägen i centrala Stockholm med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med våra kollegor finns det möjlighet att skapa kreativa marknadsaktiviteter och roliga events!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår marknadskoordinator Christin Bäckman på christin.backman@wistrand.se.

ANSÖK HÄR

Vi utvecklas gärna vidare tillsammans med dig!