Pressmeddelanden 1 april 2019

Wistrand utser ny Managing Partner i Göteborg

Efter nio år som managing partner (MP) i Göteborg har Martin Wedén valt att lämna sin post och därmed även träda ur Wistrand Advokatbyrås styrelser på både lokal och nationell nivå. Från och med den 1 april 2019 tar Lars Thunberg över rodret som MP i Göteborg och blir ny styrelseledamot i Martin Wedéns ställe.

– Jag har fullt förtroende för Lars som MP. Vi går båda in i nya roller med samma målsättning; att tillsammans göra en redan bra advokatbyrå ännu bättre. Jag önskar oss alla lycka till i våra nya roller, säger Martin Wedén. Martin kommer nu att fortsätta sin verksamhet som advokat inom rådgivning kopplad till M&A, IT, automatisering och artificiell intelligens.

Lars har arbetat på Wistrand sedan 1998 och blev utsedd till partner 2008. Han är specialiserad inom bolagsrätt och kommersiella avtal och kommer fortsätta med sin verksamhet vid sidan om rollen som MP.

– Jag är glad över att ha fått förtroendet att bli Göteborgskontorets nästa managing partner. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att stärka Wistrands position på marknaden och att ta verksamheten till nästa nivå tillsammans med våra duktiga och engagerade medarbetare, säger Lars Thunberg.

För mer information:
Lars Thunberg, Managing Partner
D: +46 31 771 21 86
M: +46 709 72 52 80
E: lars.thunberg@wistrand.se