Nyheter 20 november 2014

Wistrand utser två nya delägare

Wistrand förstärker delägarkretsen i Göteborg med process- och arbetsrättsexperten Maria Kosteska Fägerquist och bank- och finansexperten Kristofer Selvin. Båda två rekryteras från de egna leden och inträder som delägare den 1 januari 2015.

– Vi är stolta och glada över att välkomna Maria och Kristofer som nya delägare. De är ytterst kompetenta advokater med spetskompetenser som uppskattas av både kollegor och klienter, säger Martin Wedén, Managing Partner på Wistrands Göteborgskontor.

Maria Kosteska Fägerquist, 32 år, har arbetat på Wistrand sedan 2005. Hon är specialist inom processer, skiljeförfaranden och arbetsrätt.

– Jag är mycket glad över beskedet om delägarskap. Mitt delägarskap är ett led i Wistrands satsning på att föryngra och bibehålla en fortsatt stark tvistelösningsgrupp, säger Maria Kosteska Fägerquist.

Kristofer Selvin, 40 år, har sedan han kom till Wistrand 2001 specialiserat sig inom miljö- & energirätt och bank & finans.

– Wistrand har år för år förstärkt sina positioner på advokatmarknaden. Jag ser fram emot att fortsätta bidra till att utveckla byråns växande bank- och finansrättsgrupp, säger Kristofer Selvin.

Wistrand har siktet inställt på att fortsätta att växa inom samtliga kompetensområden. I den ambitionen ingår fokus på såväl nyrekrytering som att lyfta fram särskilt drivna och engagerade medarbetare.

– Maria och Kristofer visar att våra medarbetare utvecklas mycket väl inom Wistrand. Att de nu blir delägare ligger helt i linje med vår strategi att ge stort utrymme för professionell och personlig utveckling, säger Martin Wedén.

För mer information:
Martin Wedén, Managing Partner, Wistrand Göteborg
E: martin.weden@wistrand.se
T: +46 31 771 21 88
M: +46 7 09 32 42 40